Pentru Oferte Personalizate & Rezervari SaloaneContactati-ne

Meniu Restaurant Cununie Civila

Pentru rezervari si informatii suplimentare, ne puteti contacta zilnic pe email sau la numerele de tel: 0722 (Afiseaza Nr. Telefon) 021 (Afiseaza Nr. Telefon)


Pentru rezervari si informatii suplimentare, ne puteti contacta zilnic pe email sau la numerele de tel: 0722 (Afiseaza Nr. Telefon) 021 (Afiseaza Nr. Telefon)

Pentru rezervari si informatii suplimentare, ne puteti contacta zilnic pe email sau la numerele de tel: 0722 (Afiseaza Nr. Telefon) 021 (Afiseaza Nr. Telefon)

Salonul ales va fi decorat cu aranjamente specifice evenimentului.

In pretul meniului de cununie sunt incluse si urmatoarele beneficii:

  • scaune + mese cu huse si funde ( 5 nuante de culori -visiniu,galben-auriu,somon,verde,mov,pentru salon)
  • suporturi pentru aranjamente florale + flori artificiale
  • arcada intrare ornata cu flori artificiale
  • 5 ospatari permanenti si la servire
  • 15 de locuri de parcare păzite

Party

PRET MENIU CUNUNIE CIVILA

Intre 35 – 70 EURO/pers – Oferta All Inclusive & Open Bar Nelimitat!

***Pretul meniului este influentat de varianta de meniu aleasa, ziua aleasa pentru desfasurarea evenimentului (in cursul saptamanii sau in week-end, precum si numarul invitatilor). Pentru oferta personalizata, va rugam sunati-ne sau completati formularul de mai jos.***

Vrei mai multe detalii sau doresti sa verifici disponibilitatea saloanelor? Sună-ne!

0722 (Afiseaza Nr. Telefon) 021 (Afiseaza Nr. Telefon)

Revelion2017

Restaurant Cununie Civilă București

Orice moment frumos din viata este unic si merita sa fie sarbatorit impreuna cu cei dragi intr-un cadru placut, unde mancarea buna si paharele ridicate sa completeze cu succes atmosfera. Restaurantul nostru este printre cele mai apreciate din Bucuresti datorita atentiei la detalii si pasiunii cu care organizam petrecerile celor care ne trec pragul. Organizarea unei petreceri perfecte necesita multa implicare, iar experienta personalului isi va spune cuvantul.

Restaurantul cu specific romanesc “La Gil” vine in intampinarea clientilor cu doua variante de meniu pentru celebrarea petrecerilor de cununie civila. La ambele variante exista OPEN BAR nelimitat cu bauturi diversificate si, in plus, pe langa delicioasele preparate traditionale, sunt oferite aranjamente salon, sampanie la primirea invitatilor si saratele. Invitatii se vor simti minunat intr-un ambient placut, degustand mancaruri traditionale si inchinand un pahar in cinstea tinerilor indragostiti.

Surprizele nu se opresc aici!

Pentru noi orice detaliu este important, asa ca le oferim clientilor scaune si mese cu huse si funde in 5 nuante dintre care se poate alege cea preferata (visiniu, galben-auriu, somon, verde, mov), suporturi pentru aranjamente florale si flori artificiale, arcada la intrare decorata cu flori artificiale, 5 ospatari si 15 locuri de parcare pazite.

Cei care sunt in cautarea unui restaurant din Bucuresti pentru cununia civila vor gasi la noi tot ce le trebuie pentru ca acest moment important din viata lor sa fie celebrat asa cum se cuvine!

Pretul meniului variaza intre 35-70 EURO/persoana, oferta personalizandu-se pentru fiecare eveniment in parte, in functie de varianta de meniu cununie aleasa, ziua evenimentului si numarul de invitati.

Persoanele interesate de organizarea cununiei civile si petrecerea unor momente de neuitat intr-unul dintre saloanele noastre pot afla mai multe informatii legate de pret, precum si disponibilitatea saloanelor, apeland unul dintre numerele de contact: 0722534117 sau 0212323651.

1
Ai nevoie de ajutor? Need help?

Apasa iconita de Whatsapp de mai jos pentru a incepe o conversatie. // Press the below Whatsapp icon to start a conversation.
Powered by