Pentru organizarea evenimentului dvs de vis, va punem la dispozitie atat salonul Restaurantului “La Gil” cat si cele 5 saloane noi moderne Nord Events, in aceeasi locatie.

1. Restaurantul “La Gil”

Cladirea 1, Parter

Salonul de la parter este o locatie in culori frumoase si vesele si imbina elegant spatiul cu aranjamentul. Salonul dispune in centru de un ring de dans foarte mare.Capacitate: 80 – 140 persoane *** Suprafata: 280 mp
Amenajare: Maxim 9 mese ovale de cate 15 persoane + Prezidiu (masa miri/nasi)
Pentru organizarea botezului in acest salon, se accepta si un minim de 50 persoane!
Vezi Galerie Foto    Acceseaza Turul Virtual

2. Salonul Grande I

Cladirea 1, Etaj II

Salonul de la etajul I imbina placut eleganta si bunul gust iar culorile creaza o senzatie de liniste si armonie. Ringul de dans dispus in centru va ofera posibilitatea de a da frau liber trairilor pe muzica orchestrei sau a dj-ului. Capacitate :100 – 220 persoane *** Suprafata: 400 mp
Amenajare : Maxim 19 mese rotunde de cate 12 persoane + Prezidiu (masa miri/nasi)
Vezi Galerie Foto   Acceseaza Turul Virtual

3. Salonul Grande II

Cladirea 1, Etaj II

Salonul de la etajul II este o combinatie de rafinament si cochet ce imbie la relaxare si distractie. Ringul de dans de mare dimensiune atrage dansatorii ca un magnet.Capacitate:120 – 220 persoane *** Suprafata: 400 mp
Amenajare: Maxim 19 mese rotunde de cate 12 persoane + Prezidiu (masa miri/nasi)
Vezi Galerie Foto    Acceseaza Turul Virtual

Cladirea 2, construita in 2011, este o locatie moderna iar design-ul interior este special gandit si realizat pentru a crea o atmosfera eleganta si reconfortanta. Aceasta dispune de 3 saloane, la parter, etaj I si etaj II iar fiecare salon este diferit ca tematica si décor.

4. Salonul in Stil Italian

Cladirea 2, Parter

La parter va punem la dispozitie un salon decorat in stil italian ce va va duce cu gandul la minunata Italie. Spatiul amenajat cu gust poate fi gazda unei seri de neuitat.Capacitate: 70 – 120 persoane *** Suprafata: 230 mp
Amenajare: Maxim 9 mese rotunde de cate 12 persoane + Prezidiu (masa miri/nasi)
Pentru organizarea botezului in acest salon, se accepta si un minim de 30 persoane!
Vezi Galerie Foto    Acceseaza Turul Virtual

5. Salonul in Stil Frantuzesc

5. Salonul in Stil Frantuzesc

La etajul 1 va punem la dispozitie un salon in stil frantuzesc, seducator si cochet ce va aminti de romanticul Paris. Culorile si spatiul sunt astfel imbinate incat sa va duca cu gandul la romantism.Capacitate:70-120 persoane *** Suprafata: 230 mp
Amenajare: Maxim 9 mese rotunde de cate 12 persoane + Prezidiu (masa miri/nasi)
Pentru organizarea botezului in acest salon, se accepta si un minim de 30 persoane!
Vezi Galerie Foto    Acceseaza Turul Virtual

6. Salonul in Stil Englezesc

Cladirea 2, Etaj II

La etajul 2 va punem la dispozitie un salon in stil englezesc, sclipitor si misterios, ce imbina rafinamentul cu eleganta si bunul gust. Culorile calde si vesele impreuna cu spatiul placut amenajat fac din acest salon o locatie ideala pentru evenimentul dumneavoastra.Capacitate: 70 -120 persoane *** Suprafata: 230 mp
Amenajare: Maxim 19 mese rotunde de cate 12 persoane + Prezidiu (masa miri/nasi
Vezi Galerie Foto    Acceseaza Turul Virtual

Oferta

Saloane nunta si botez Bucuresti

Restaurantul “La Gil” ofera cadrul perfect pentru celebrarea unei nunti de vis in Bucuresti, punand la dispozitia clientilor atat restaurantul “La Gil”, cat si alte 5 saloane nunta moderne, aflate in aceeasi locatie. Toate locatiile imbina cu succes eleganta, bunul gust si confortul, creand un ambient perfect pentru joc si voie buna. Salile au diferite capacitati, ajungand chiar si la 220 de persoane, fiind dotate cu ringuri generoase. Fiecare dintre saloane are o tematica anume si un stil diferit, astfel incat chiar si cei mai pretentiosi clienti sa gaseasca o locatie nunta perfecta pentru ziua lor speciala.

La noi veti gasi un restaurant nunta cu toate serviciile incluse, astfel incat veti economisi timp, energie si bani, lasand toate detaliile in grija noastra.

Nunta este unul dintre cele mai frumoase evenimente din viata de familie, iar sarbatorirea alaturi de cei dragi va ramane in mintea tuturor ani dupa ani, de aceea e nevoie de un restaurant nunta care sa se ridice la inaltimea asteptarilor. Noi va punem la dispozitie o locatie de basm in care povestea voastra va prinde viata sub grija atenta a personalului nostru calificat. Saloanele noastre sunt locatii nunta ce impletesc o arhitectura moderna, cu decoratiuni deosebite si note de eleganta si rafinament, astfel incat orice invitat sa ramana placut surprins inca de la primii pasi in local.

In continuare, pe langa saloane nunta impresionante prin design, ingredientele unei seri de neuitat sunt mancarea buna si savuroasa, bauturi alese si o servire ireprosabila. Pachetele noastre pentru nunti au incluse servicii variate si, in plus, noi le oferim clientilor nostri numeroase optiuni extra, pentru a le inlesni organizarea evenimentului. Orice mic detaliu este atent gandit pentru a face din ziua nuntii ziua voastra perfecta.

Spatiile oferite de salile noastre din Bucuresti sunt extrem de generoase, la fel si ringurile de dans, astfel incat invitatii sa se simta confortabil pe tot parcursul evenimentului. Servirea va fi prompta, fiind asigurata de numarul necesar de ospatari, in functie de numarul total de invitati la petrecere.

Daca sunteti in cautarea de restaurant nunti speciale, va invitam sa vizitati si saloanele noastre, cu siguranta veti fi cuceriti pe loc de frumusetea si eleganta acestora. Pentru mai multe informatii va stam la dispozitie zilnic la numarul de telefon 0722 254 117, unde, de asemenea, puteti verifica disponibilitatea saloanelor sau cere o oferta personalizata.

Cere Oferta Personalizata

GDPR

Varsta peste 16 ani

Oferta

Saloane de Nunta Bucuresti

Restaurantul “La Gil” ofera cadrul perfect pentru celebrarea unei nunti de vis in Bucuresti, punand la dispozitia clientilor atat restaurantul “La Gil”, cat si alte 5 saloane de nunta moderne, aflate in aceeasi locatie. Toate locatiile imbina cu succes eleganta, bunul gust si confortul, creand un ambient perfect pentru joc si voie buna. Salile au diferite capacitati, ajungand chiar si la 220 de persoane, fiind dotate cu ringuri generoase. Fiecare dintre saloane are o tematica anume si un stil diferit, astfel incat chiar si cei mai pretentiosi clienti sa gaseasca o locatie de nunta perfecta pentru ziua lor speciala.

Nunta este unul dintre cele mai frumoase evenimente din viata de familie, iar sarbatorirea alaturi de cei dragi va ramane in mintea tuturor ani dupa ani, de aceea e nevoie de un salon de nunta care sa se ridice la inaltimea asteptarilor. Noi va punem la dispozitie o locatie de basm in care povestea voastra va prinde viata sub grija atenta a personalului nostru calificat. Saloanele noastre impletesc o arhitectura moderna, cu decoratiuni deosebite si note de eleganta si rafinament, astfel incat orice invitat sa ramana placut surprins inca de la primii pasi in local.

In continuare, pe langa saloanele de nunta impresionante prin design, ingredientele unei seri de neuitat sunt mancarea buna si savuroasa, bauturi alese si o servire ireprosabila. Pachetele noastre pentru nunti au incluse servicii variate si, in plus, noi le oferim clientilor nostri numeroase optiuni extra, pentru a le inlesni organizarea evenimentului. Orice mic detaliu este atent gandit pentru a face din ziua nuntii, ziua voastra perfecta.

Spatiile oferite de locatiile noastre de nunta din Bucuresti sunt extrem de generoase, la fel si ringurile de dans, astfel incat invitatii sa se simta confortabil pe tot parcursul evenimentului. Servirea va fi prompta, fiind asigurata de numarul necesar de ospatari, in functie de numarul total de invitati la petrecere.

Daca sunteti in cautarea unei locatii de nunta speciale, va invitam sa vizitati si saloanele noastre, cu siguranta veti fi cuceriti pe loc de frumusetea si eleganta acestora. Pentru mai multe informatii va stam la dispozitie zilnic la numarul de telefon 0722 254 117, unde, de asemenea, puteti verifica disponibilitatea saloanelor sau cere o oferta personalizata.

CITESTE MAI MULT

0