Site-ul www.restaurantlagil.ro este proprietatea GIL FLASH IMPEX SRL cu sediul în Bdul. Aerogarii 23 Sectorul 1, Bucuresti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/828/1992,  CUI: RO1554640.
Folosirea acestui site implica acceptarea  politicii de confidentialitate si a termenilor si conditiilor de mai jos. 
Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului RestaurantlaGil.ro
Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

 

Confidențialitate

Orice date cu caracter personal precum: numele, adresa, numărul de telefon, adresa de e-mail a dumneavoastră si nu numai, pe care le transmiteți prin website, prin email, telefonic sau prin altă modalitate vor fi folosite în conformitate cu Politica de Confidentialitate.

1. Informatii personale
Utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea site-ului restaurantului La Gil.

Restaurantul La Gil nu poate fi facut responsabil pentru actiunile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea datelor personale.

2. Drepturile utilizatorului
Restaurant La Gil garanteaza acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, fara acordul scris al Restaurant La Gil.

3. Securitatea datelor personale
Restaurant La Gil garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Inregistrarea datelor este facuta doar in scopul autorizat de utilizator: onorarea rezervarilor, informarea despre noutati si ofertele speciale (cu consimtamantul prealabil al clientilor).

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre Restaurant La Gil pentru confirmarea rezervarilor, informarea prin e-mail, mesaje scrise (SMS), posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc.

Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.
Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale.

Restaurant La Gil se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri.
Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru.

Restaurant La Gil se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra trimisa la adresa Restaurant La Gil se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

Restaurant La Gil certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):
a. dreptul de a cere Restaurant La Gil sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele
dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;
b. dreptul de a cere Restaurant La Gil sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
c. dreptul de a cere Restaurant La Gil sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;
d. dreptul de a cere Restaurant La Gil sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.
Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa Restaurant La Gil.

In vederea eliminarii riscului ca datele dumneavoastra sa intre in posesia si sa fie folosite abuziv de terte persoane:
Restaurant La Gil garanteaza securitatea sistemelor informatice. Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu sunt transferate sau stocate.

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI
RESTAURANT LA GIL SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE AU INCERCAT ACEST FAPT.

4. Copyright
Intregul continut al site-ului Restaurant La Gil: imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date este proprietatea Restaurant La Gil si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul
Restaurant La Gil a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

5. Mod de lucru
Prin accesarea site-ului Restaurant La Gil folosirea, vizitarea, cumpararea de servicii sau trimiterea de e-mail-uri adresate Restaurant La Gil, comunicarea se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la Restaurant La Gil in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

6. Informatiile introduse de utilizator
Datele de rezervare ale utilizatorilor sunt confidentiale. La rezervare se transmit la Restaurant La Gil doar informatiile esentiale necesare efectuarii rezervarii.
Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.
Datele de rezervare trebuie completate cu atentie.
Restaurant La Gil poate anula fara avertisment rezervarile efectuate pentru care se constata ca au fost introduse date eronate. De asemenea, Restaurant La Gil poate anula orice rezervare efectuata de catre un utilizator care nu poate fi contactat telefonic in legatura cu rezervarea efectuata, dar nu si daca utilizatorul respectiv a mai efectuat rezervari si acestea au fost onorate sau daca serviciile rezervate au fost platite in avans sau garantate cu carte de credit.

7. Litigii
Prin folosirea site-ului (vizitarea sau cumpararea serviciilor), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna ‘Termeni si conditii’ de mai sus.

In cazul unor eventuale conflicte intre Restaurant La Gil si utilizatori, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila.
Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

8. Dispozitii finale
Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.
Restaurant La Gil isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului Restaurant La Gil structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.
Restaurant La Gil nu va putea fi facut responsabil pentru eventualele erori aparute
pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari etc si nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul Restaurant La Gil, indiferent de natura acestor legaturi.
Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza.

Restaurantul La Gil isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila.
De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor și conditiilor generale precum si cele enumerate mai jos:
– ne rezervam dreptul de a modifica prețurile și ofertele aflate în derulare fără o notificare în prealabil;
– fotografiile sunt cu titlu sugestiv de prezentare;
– comenzile se livreaza numai in intervalul descris pe website, pe paginile de produs sau de categorie de produs;
– comanda minima difera in functie de zona de livrare.
– modalitatile de plata sunt: Numerar, tichete de masa – de orice categorie si Card Bancar (POS). Pentru plata cu cardul bancar, va rugam specificati operatorului optiunea.
O comanda se considera plasata si va fi livrata, numai dupa confirmarea telefonica a acesteia de catre un operator din cadrul restaurantului nostru.
– disponibilitatea produselor are un caracter permanent, însă ne rezervam dreptul de a lua în considerare și excepții de la acesta regula, când dintr-un motiv plauzibil nu reușim sa acoperim necesarul pentru un anumit preparat;

0