Poate ca expresia ghid de supravietuire poate parea putin radicala, dar numai cine a organizat pana acum petreceri corporate sau a trebuit sa participe la ele stie despre ce este vorba, cat de mult stres si agitatie presupun aceste evenimente.

Pentru a putea face fata cu succes unei petreceri business, este foarte important sa alegeti cu mare grija si responsabilitate locatia. Tineti cont de preferintele si nevoile invitatilor, astfel incat acestia sa poata ajunge usor la locatia stabilita, sa isi poata parca masinile intr-un loc sigur si apoi sa poata avea parte de liniste si voie buna! In functie de numarul invitatilor, ideal ar fi sa aveti la dispozitie mai mult de un salon, eventual un restaurant structurat pe mai multe etaje si cu o terasa spatioasa.

In cazul in care nu toti invitatii sunt din Bucuresti, ar fi indicat ar fi sa le puneti la dispozitie si niste optiuni de cazare! Pentru ca totul sa fie in regula, asigurati-va ca fiecare invitat in parte isi confirma participarea in timp util si, mai ales, specifica daca va veni singur sau insotit.

Cand planuiti astfel de petreceri corporate, este recomandat sa aveti in persoana managerului locatiei care va va gazdui un ajutor de nadejde. Sa vi se ofere, la cerere, servicii de masa, cazare si transport, sa vi se poata inchiria anumite sali ce vor fi amenajate si intretinute de personalul gazda.

Nu in ultimul rand, daca vreti ca distractia sa fie garantata, va recomandam sa renuntati la ideea de petreceri corporate fanteziste si sa va orientati spre meniuri traditionale romanesti, imbelsugate, si bauturi locale care vor incalzi inimile si vor dezlega limbile.

Orice locatie ati lua in considerare, va trebui sa va deplasati cel putin o data pana acolo pentru a discuta cu cel care va va planifica evenimentul, pentru a vedea personal spatiile puse la dispozitie si pentru a putea anticipa anumite nevoi sau probleme organizatorice, astfel incat sa beneficiati de solutii in timp util.

Puteti discuta cu managerul meniul pe care il doriti si sa specificati daca preferati si optiuni vegetariene, cate feluri de mancare vreti sa puneti la dispozitie si in ce regim preferati sa fie servite bauturile, alcoolice si nu numai.

Cu rabdare si perseverenta, dar, mai ales, avand alaturi personal calificat si cu experienta, veti avea parte de o petrecere cu adevarat reusita!

0