Daca va aflati in cautare de locatii petreceri, trebuie sa tineti cont de faptul ca exista numeroase aspecte de luat in considerare, pe langa traditionalele cai de acces, locatie si meniu de petrecere.

Orice astfel de eveniment, fie ca este vorba de petreceri corporate, nunti, botezuri si asa mai departe, presupune aducerea la un loc a unui numar destul de mare de persoane care au nevoie sa se simta bine, sa poata fi informate de tot ceea ce se intampla acolo si sa poata auzi muzica, discursurile sau orice alte discutii de interes general in cele mai bune conditii.

Asadar, la intalnirea cu managerul locatiei respective sau cu organizatorul de evenimente, incepeti prin a intreba ce modificari, mai mici sau mai mari, puteti aduce salonului respectiv astel incat sa-l personalizati in ton cu evenimentul. Daca este vorba de o nunta de exemplu, s-ar putea sa doriti sa amplasati diferite ornamente, nu doar pe mese, ci si pe pereti sau chiar pe tavan. Aveti voie sa faceti toate acestea de unul singur, vi se vor pune la dispozitie anumite decoruri de catre managerul respectiv?

Daca planuiti o petrecere business, intrebati daca aveti voie sa afisati bannere, semne directionale, informatii specifice evenimentului, mici puncte de informare a vizitatorilor, telefoane sau dispozitive de conferinta in salile respective.

Fara indoiala ca acele locatii petreceri cu adevarat profesioniste va vor pune la dispozitie meniuri de mancaruri si bauturi ireprosabile. O singura intalnire ar trebui sa fie mai mult decat suficienta pentru a stabili ce anume veti servi – cu acest prilej puteti solicita si o mica degustare a meniului, astfel incat sa aveti o imagine clara a modului in care va arata masa.

Dupa aceea insa, nu uitati sa va concentrati asupra echipamentelor audio si video. S-ar putea sa aveti nevoie de internet cu banda larga, prin cablu sau, si mai bine, wireless. Microfoanele ar trebui sa fie nelipsite la aceste adunari si, dupa caz, proiectoare sau televizoare LCD.

Iata cum de la simpla dilema a celor mai bune locatii petreceri ajungeti sa discutati o gramada de alte aspecte. Puse la un loc, toate acestea fac ca locatia respectiva sa fie mai mult sau mai putin potrivita nevoilor dumneavoastra. Pe langa mancare si facilitati tehnice, ambientul nu trebuie nici el neglijat!

0